Stress coaching

Individuelt coaching forløb

Stresscoaching er en målrettet proces, hvor du lærer dine stresssymptomer og stressårsager at kende. Du får konkrete redskaber til at fjerne nye stressfaktorer, og sammen finder vi frem til, hvorfor du blev ramt af stress, og hvad du kan gøre, for at det ikke sker igen.

Du vil også få hjælp til at skabe din egen daglige meditationspraksis og mulighed for at købe STILLETID MED MIKA HEILMANN, så du kan have guidede meditationer du kan bruge regelmæssigt.

Jeg hjælper dig trin for trin, så du igen får skabt balance i arbejdslivet og privatlivet.

Du får:

 • Forståelse og accept af din stress
 • Kendskab til og viden om de årsager, som førte til stress
 • Balancehjulet der hjælper dig med at sikre din balance
 • Redskaber til at sænke dit stressniveau
 • Klarhed over dine værdier og plan for at efterleve dem
 • En værktøjskasse til at forebygge stress fremover
 • En meditationspraksis der giver energi, ro og overblik 

   

  “Jeg gik i gymnasiet i 1.g og var utrolig stresset og presset i hverdagen. Jeg havde ikke overskud eller lyst til at komme ud og lave noget, men så blev jeg anbefalet at komme her hos Mika. Her lærte jeg hvordan og med hvilke værktøjer jeg skulle komme i gennem det med. Jeg kom ovenpå igen og har nu nogle værktøjer jeg kan tage videre med mig fremover.”
  Emilie Emma Bærenholdt
  Gymnasieelev Rysensteen

  “Jeg valgte at søge Mikas hjælp, da jeg led af eksamensangst. Det er ikke noget der har generet mig tidligere, men det begyndte, da jeg startede på universitetet. Jeg har altid været lidt skeptisk med hensyn til meditation, snakke med sit indre jeg, psykologi og den slags, men trods min skepsis kunne Mika virkelig formå at hjælpe mig. Vi gennemgik nogle forskellige meditationer, som jeg kunne praktisere, åndedrætsøvelser og så hjalp Mika mig med at ændre den mentalitet omkring karakterer, eksamen mv som jeg gik rundt med, til noget mere positivt og mindre stressende.
  Jeg kan helt klart mærke en forskel. Og da jeg kom ud fra min sidste eksamen, følte jeg mig helt glad, fordi jeg ikke havde stresset mig selv mere end hvad der er normalt i en eksamenssituation. Jeg vil fortsat lytte til meditationerne og lave de øvelser, som Mika gav mig, sådan at jeg kan blive endnu bedre til at håndtere eksamenssituationerne”.
  Mange tak for hjælpen, Mika!
  Varme hilsener fra
  Cecilie

   

Stress coaching: 10 Sessioner 8500 Kr ekskl. moms