Referencer

”Mika Heilmann er Mindfulness instruktør for medarbejdere og ledere i Ballerup Kommune. Hun afholder løbende mindfulness forløb, hvor deltagerne får hands on viden til at skabe ro, energi og balance både i privatlivet og på jobbet.

Forløbene er på 2 timer om ugen i 8 uger, hvilket hjælper deltagerne til at indarbejde de nye værktøjer i deres dagligdag. Vi er glade for samarbejdet med Mika Heilmann, som vi anser som kompetent og meget professionel – dette afspejler sig også i god feedback fra deltagerne på kurset, som efterfølgende beskriver, at de har fået en effektiv værktøjskasse til at skabe ro i en til tider hektisk hverdag ”.
Mette Louise Ebdrup, Centerchef
HR og organisationsudvikling

“Mika har en fantastisk stemme som giver ro, velvære og afslapning. Dertil kommer en høj grad af professionalisme, stor viden og faglig indsigt. Sidst en rigtig god omsorg for sine medmennesker”.
Leder som har deltaget i 8 ugers mindfulness forløb

“Et godt og veltilrettelagt forløb, hvor der er tid til dels at “tjekke ind”, finde nyt men også finde sin egen gang – med tryg, tydelig og anerkendende guidning af Mika.
Mika har mange perspektiver og værktøjer, som hun præsenterer i en rolig og genkendelig kontekst – med positiv effekt på “balance i det hele menneskeliv”.
En god investering ift. arb. miljø, forebyggelse af stress, frustration og depression. Understøtter et sundt og positivt livssyn”.
Leder som har deltaget i 8 ugers mindfulness forløb

“Med enkelte virkemidler får Mika skabt et rum af ro, nærvær og accept. Bare det at komme på hendes mindfulness forløb sænker pulsen. Jeg har fået brugbare værktøjer som har ændret min hverdag”
Leder som har deltaget i 8 ugers mindfulness forløb

“At følge dette mindfulness forløb har givet mig nogle uvurderlige redskaber, der helt klart gør en forskel for mig og som jeg tydeligt kan mærke virker”.
Leder som har deltaget i 8 ugers mindfulness forløb

”Det har været 8 meget brugbare uger. Jeg tager helt sikkert en masse ny viden med mig. Mika er en dygtig og kompetent mindfulness instruktør. Hun udstråler en fantastisk ro og en dejlig energi.”
Jette Højgaard, deltager på 8 ugers mindfulness forløb

”Det har været et yderst gavnligt forløb for mig at deltage i Mikas mindfulness forløb. Jeg har lært meget om mig selv og vigtigheden af at være positivt egoistisk og værne om mig selv. Jeg tager mange fantastiske og brugbare værktøjer med mig videre til brug privat og på jobbet. Jeg har fundet en indre ro jeg længe har savnet. Mika er meget empatisk og forstående for ens situation. Jeg under alle at prøve dette – det er det bedste jeg længe har gjort for mig selv. Mika er utrolig dygtig til at dele ud af hendes viden og give en ro i form at hendes vidunderlige meditationer. Tak.”
Carina Bræmer, CSS, Ballerup Kommune

”Mika udviser en stor forståelse for de forskellige kursisters tilgang til mindfulness forløbet. Mika er velforberedt og udviser stor faglighed i de forskellige undervisningsmoduler. Tak for din behagelige måde at være på.”
Ken Christensen, deltager på 8 ugers mindfulness forløb

”Jeg er meget taknemmelig for at have deltaget i mindfulness forløbet. Jeg kunne ønske mig, at flere ville få denne mulighed.  Mika har været meget nærværende både professionelt og menneskeligt. Mange tak”.
Deltager på 8 ugers mindfulness forløb, Ballerup Kommune

”Jeg har set frem til, at jeg hver uge skulle møde til mindfulness. Kurset har givet mig redskaber til brug i hverdagen og på arbejdet. En god introduktion og pga længden kan man nå at implementere en meditations praksis. Fantastisk redskab til at håndtere stress, pres og hvis det kan være svært at sove”
Pernille, socialrådgiver, Ballerup Kommune

”Mindfulness forløbet er ikke ”medarbejderforkælelse”, men et værktøj til at forebygge stress. Derfor mener jeg, at dette kursus er yderst godt udgivet og burde have høj prioritet for enhver der har et hektisk arbejdsliv(og privatliv) – og hvem har ikke det i dag?
Anna Driscoll, deltager på 8 ugers mindfulness forløb
”Mika underviser ikke i mindfulness – hun er mindful”
Charlotte Rosenørn-Due, Center for Social og Sundhed, Ballerup Kommune

”Dejlig stemning. Dygtig og inspirerende underviser. Nyttige værktøjer til både privat og job brug. Fin balance mellem teori og praksis. Mika er god til at rumme alle. Forandring. Ny start. Alt godt”.
Julie, Justitsministeriet

”Jeg synes det var et virkelig godt kursus. Det gav mig værktøjer til hvordan jeg kan håndtere en presset hverdag. Utroligt hvad vi kunne nå på en dag”.
Tina Svendsen

”En meget praktisk og udbytterig dag, hvor jeg fik sat nogle gode og opnåelige mål for mig selv. Mine forventninger til dagen blev fuldt ud indfriet og mere til”.
Lotte Reimer

”Mika formår på kort tid, at sende deltagerne hjem med brugbare værktøjer til at skabe bedre balance i hverdagen”.
Pia Rasmussen, Nordea

“Jeg kontaktede Mika Heilmann, idet vores afdeling havde nogle udfordringer i forhold til worklife balance. Vi havde medarbejdere som følte sig stressede og vi havde brug for konkrete værktøjer til at forbedre vores daglige arbejdsgang. Vi fik også kikket på alle medarbejdernes værdier. Hvad er det der ”tænder” den enkelte. Det har efterfølgende været et super opfølgningsværktøj for mig som leder.  Mine forventninger er til fulde blevet indfriet efter vores foredrag og temadag med Mika Heilmann. Vi har fået personlige værktøjer til at håndtere daglige udfordringer og vores afdeling som helhed er blevet mere balanceret. Jeg kan varmt anbefale Mika Heilmann.”
Kirsten Søndersted-Olsen, AMBU Academy & Marketing Productions

”Jeg er leder af en IT-virksomhed. Vi har flere gange om ugen middagsmeditationer. Her benytter vi os af forskellige guidede meditationer. De fleste kolleger foretrækker Mikas meditationer. Mika har en særlig behagelig stemme, hendes kropsgennemgang foregår i et tilpas langsomt tempo til at alle deltagere virkeligt når at få kontakt til de enkelte dele af kroppen. En egenskab de færreste guidede meditationer har uden de bliver for langsomme og mister intensitet. Ligeledes er vi meget glade for Mikas taknemmelighedsmeditation, hvor deltagerne på kort tid når en stor dybde og oplevelse af kærligt nærvær.”
Christian Asbjørn

”Jeg har som de fleste andre kvinder en hektisk og krævende hverdag. I efteråret 2016 var jeg så heldig at komme på en af Mikas fantastiske kurser. På dette kursus fik jeg fortalt, at det er vigtigt med små pauser i den travle hverdag. Dette er jo ikke ny viden, men efterfølgende skulle vi afprøve det med de ” små pauser” Mika guidede os igennem 4 forskellige meditationer, som var helt enkle ( ikke noget mystisk, spirituelt etc. ) som virkede så afslappende og forløsende midt i alt det fortravlede. Jeg kunne se meningen med de små pauser, fordi jeg kom helt ned gear og blev fornyet med ny energi. Jeg var så heldig at kunne købe de 4 meditationer med Mikas rolige og varme stemme. I dag har jeg dem på min telefon og når jeg har brug for en lille pause i min travle hverdag, så tænder jeg for Mika og oplever at komme helt i ro på under 10 min. Jeg på det varmeste anbefale Mikas kurser og Mikas meditationer”.
Kristine Nielsen – Indehaver af Vejen videre

”Mika er en yderst kompetent underviser som i høj grad skaber et tillidsfuldt samarbejde på holdet. Mika er en fantastisk positiv oplevelse som person. Jeg tænker taknemmeligt på de værktøjer Mika har givet med mig på livets vej. Værktøjerne hjælper mig allerede til at tage stilling til vigtige ting i mit liv samt at passe på mig selv”
Deltager på 8 ugers mindfulness forløb

”Super godt forløb med afprøvning af forskellige metoder til at finde indre ro. Super god underviser der hurtigt har indsigt og forståelse i hver kursists problematikker. Kan anbefales”.
Sanne Fang, deltager på 8 ugers mindfulness forløb

”Mika har været dygtig til at præsentere mindfulness, så det giver mening og har givet mere overskud til nærværet både privat og professionelt. Et meget behageligt møde”.
Jesper Patsehe, deltager i 8 ugers mindfulness forløb

”Mika er en dygtig formidler, hun skaber med sin nærværende og imødekommende facon et dejligt og trygt læringsmiljø”.
Inge Gupta, deltager på 8 ugers mindfulness forløb

”Dette forløb har i den grad været med til at give mig redskaber til at kunne gribe min hverdag helt anderledes an. Det rum der blev skabt på holdet, hvor roen og det at mærke sig selv var i højsædet, kommer jeg til at savne og håber virkelig jeg kan fastholde alle de gode ting i min hverdag fremover”.
Stine, deltager på 8 ugers mindfulness forløb

”Mikas rolige og venlige væsen og hendes store kompetence giver en fantastisk indførelse i ”den store mindfulness verden”.
Majbritt Egeberg, deltager i 8 ugers mindfulness forløb

”Enormt godt forløb, meget brugbart og så relevant. De første gange jeg var her, tænkte jeg, at alle mine nærmeste burde prøve dette. Jeg kan klart anbefale Mika, gid jeg kunne have hende med i min lomme – men godt jeg har hendes meditationsfiler. Hun er et meget behageligt menneske – meget mild og virkelig god til at fortælle og forklare. Jeg har lært så meget i gennem dette forløb og jeg bruger dagligt alle de små øvelser hun har lært os. Jeg er blevet meget mere bevidst om nogle ting om mig selv, som jeg før slet ikke var bevidst om. Alle mine varmeste anbefalinger til Mika”.
Deltager på 8 ugers mindfulness forløb

”1000 tak for et godt forløb. Jeg har kunnet mærke effekten af at komme her hos Mika i gennem hele forløbet og det er ikke lykkedes mig at komme hjem en eneste gang uden at have fået noget brugbart med hjem. Mika skal have stor ros for sit rolige sind og sin evne til at rumme kursisternes mange forskelligheder og problematikker. Forløbet har været til stor hjælp for mig personligt og jeg kan kun videregive mine varmeste anbefalinger til Mika”.
Morten Damkjer Christensen, deltager på 8 ugers mindfulness forløb

”Hvor er det lækkert at blive mentalt forkælet! Man giver så meget af sig selv – på arbejdet, som hustru, som mor til ens børn – så man glemmer sig selv. Her lærer man at mærke sig selv igen. Fantastisk”.
Deltager på 8 ugers mindfulness forløb

”Fantastisk forløb. Mika er en dejlig rolig, lyttende og behagelig at tale med. Hun har en god forståelse for hvordan man har det og kommer med relevante forslag til hvad man skal gøre ved alt. Tak for et skønt og brugbart forløb”.
Deltager på 8 ugers mindfulness forløb

”Mika er en dygtig og kompetent underviser. Hun har en stor ro og viser ”eleverne” stor opmærksomhed”.
Deltager på 8 ugers mindfulness forløb

”Jeg har været i gennem et 8 ugers mindfulness forløb med Mika. Jeg kom med skepsis og gik med indblik og mere glæde og ro. Mindfulness var for mig noget hokus pokus, men nu vil mindfulness og meditation følge mig fremover”.
Deltager på 8 ugers mindfulness forløb

”Kan kun anbefale et forløb hos Mika. Har mærket en klar forbedring i mit stress forløb”.
Karina Pedersen, deltager i 8 ugers mindfulness forløb

“Jeg gik i gymnasiet i 1.g og var utrolig stresset og presset i hverdagen. Jeg havde ikke overskud eller lyst til at komme ud og lave noget, men så blev jeg anbefalet at komme her hos Mika. Her lærte jeg hvordan og med hvilke værktøjer jeg skulle komme i gennem det med. Jeg kom ovenpå igen og har nu nogle værktøjer jeg kan tage videre med mig fremover.”
Emilie Emma Bærenholdt
Gymnasieelev Rysensteen

“Jeg valgte at søge Mikas hjælp, da jeg led af eksamensangst. Det er ikke noget der har generet mig tidligere, men det begyndte, da jeg startede på universitetet. Jeg har altid været lidt skeptisk med hensyn til meditation, snakke med sit indre jeg, psykologi og den slags, men trods min skepsis kunne Mika virkelig formå at hjælpe mig. Vi gennemgik nogle forskellige meditationer, som jeg kunne praktisere, åndedrætsøvelser og så hjalp Mika mig med at ændre den mentalitet omkring karakterer, eksamen mv som jeg gik rundt med, til noget mere positivt og mindre stressende.
Jeg kan helt klart mærke en forskel. Og da jeg kom ud fra min sidste eksamen, følte jeg mig helt glad, fordi jeg ikke havde stresset mig selv mere end hvad der er normalt i en eksamenssituation. Jeg vil fortsat lytte til meditationerne og lave de øvelser, som Mika gav mig, sådan at jeg kan blive bedre til at håndtere eksamenssituationerne”.
Mange tak for hjælpen, Mika!
Varme hilsener fra
Cecilie

”Det har været en meget positiv oplevelse at have Mika Heilmann inde for at holde et gå-hjem møde for de ansatte i Ældre Sagen omkring emnet ”få større adgang til dine ressourcer via mindfulness”. Det der kendetegner Mika er hendes gode formidlingsevne, hvilket gør at hun er i stand til at kommunikere til flere forskellige medarbejdergrupper på samme tid. Alle deltagere har fået hands-on redskaber med til en mindfull værktøjskasse og bliver af flere af deltagerne efterfølgende brugt i hverdagen.  Jeg kan på det varmeste anbefale Mika Heilmann som foredragsholder”.
Personalechef Susanne Reiben, Ældresagen

“På Scandic Eremitage, har vi inviteret Mika Heilmann til at holde foredraget “Få større adgang til dine ressourcer via mindfulness” for vores store lokale erhvervskunder. Mikas foredrag var en stor succes og det foredrag, der har samlet flest deltagere ud af de 16 morgenmøder vi har holdt på hotellet. Mika er en dygtig formidler, som formår at fange deltagernes interesse og er god til at komme med konkrete bud på hvordan mindfulness kan integreres i hverdagen. Vi kan på det varmeste anbefale Mikas foredrag.”
Birgit Nørgaard
General Manager
Scandic Eremitage

“Mika er en verdensklasse Mindfulness instruktør, der med kærlig integritet styrer sine kunder mod en bedre balance i livet og et større nærvær i nuet. Det er for første gang med Mika som guide lykkedes mig, rent faktisk at lære at meditere, og det har både mit privatliv og business godt af”.
Karen Sophie Lerhard
Direktør Habil Agency

“Mindfulness kurset hos Mika har givet mig mere ro, nærvær og glæde. Mika er en fantastisk lærer. Jeg oplever hende som yderst velforberedt, rummelig, rolig og meget indsigtsfuld. Der er en kærlig og tryg energi på hver eneste kursusaften. Jeg kan anbefale Mikas 8-ugers forløb i mindfulness på det varmeste. Det er en vitaminindsprøjtning for krop og sjæl”.
Eva Greger
HR-konsulent Type2dialog

“Vi har i Scandic Eremitage inviteret Mika Heilmann til at afholde en mindfulness workshop for vores medarbejdere i forbindelse med den internationale Mental Health dag. Workshoppen indeholdt oplæg, øvelser og dialog og medarbejderne fik hands-on viden om mindfulness og brugbare tips til at implementere det i hverdagen. Workshoppen var en stor succes og blev varmt modtaget af vores medarbejdere. Vi kan på det varmeste anbefale en mindfulness workshop med Mika Heilmann”.
Birgit Nørgaard, General Manager
Scandic Eremitage

”Mindfulness med Mika er et must, hvis du vil have indsigt i, hvad der stresser dig og hvordan du lærer at prioritere, håndtere ig stå ved dig selv og de værdier, der skaber den balance i dit liv, der gør dig godt og er givende også for dine medmennesker. Mika har min varmeste anbefaling”.
Ilia Swainson
Retoriker, sanger og foredragsholder

”Mika er dygtig til at skabe et trygt rum, hvor ens parader falder og det bliver ukompliceret at give sig hen til en tilstand af åbenhed. En åbenhed til at lade forandring ske med måske andre midler end man er vant til”.
Pernille Kabell

”Indre ro er nøglen til en lettere gang i livet, men hvordan minder vi os om de ting som kan hjælpe os i hverdagen?
Et forløb med Mika kan være netop det. En glædesfyldt invitation til at løse op for de hårde knuder i krop og sjæl som skaber mislyde og ubehag. Mika hjælper dig til at finde de gode nøgler frem i dig selv”.
Laura Kamis Wrang

”Mika skaber med sin ro, fantastiske stemme og de forskellige slags konkrete øvelser et rum for fordybelse og mindfulness, der føles helt naturlig i en travl hverdag”.
Søren, Chef

”For mig var forløbet en vej til at blive en bedre udgave af mig selv samt opleve mere glæde i min hverdag. Mika er enkel i sin tilgang, klar og tydelig i sine ord, super dygtig, meget vidende, kærlig og accepterende og har en dejlig meditations stemme. Mindfulness er brugbart og inviterer dig til at skabe omsorg for dig selv på en enkel måde, som lavede store forandringer for mig. TAK.TAK.TAK.”
Deltager i 8 ugers mindfulness forløb