Foredrag

”Få større tilgang til dine ressourcer via mindfulness”

Til dette foredrag, vil du blive præsenteret for mindfulness og hvordan det kan bidrage til at skabe større arbejdsglæde og overskud i dit arbejdsliv. Du vil blive præsenteret for konkrete værktøjer, du kan begynde at praktisere i din hverdag.

Videnskabelige undersøgelser viser, at mindfulness er med til at forebygge stress, tankemylder mm. At træne mindfulness er en effektiv måde, at få tilgang til dine ressourcer og skabe god energi og overskud i en til tider hektisk hverdag.

Foredraget består af en introduktion til mindfulness og grundprincipperne bag. Der vil være øvelser, som skaber ro, energi og overskud og brugbare tips til din hverdag.

 

Udbytte – du/I får

  • Viden om mindfulness og hvorfor det virker
  • Indsigt i grundprincipperne i mindfulness
  • Teknikker til at bevare fokus og koncentration på trods af travlhed
  • Forebyggelse af pressede situationer og stressende tanker
  • Træning af mindfulness – idéer til træning og brug i hverdagen

Foredraget vil veksle mellem teori og praksis med fokus på at give deltagerne en konkret mindful værktøjskasse.

 

”Det har været en meget positiv oplevelse at have Mika Heilmann inde for at holde et gå-hjem møde for de ansatte i Ældre Sagen omkring emnet ”få større adgang til dine ressourcer via mindfulness”. Det der kendetegner Mika er hendes gode formidlingsevne, hvilket gør at hun er i stand til at kommunikere til flere forskellige medarbejdergrupper på samme tid. Alle deltagere har fået hands-on redskaber med til en mindfull værktøjskasse og bliver af flere af deltagerne efterfølgende brugt i hverdagen.  Jeg kan på det varmeste anbefale Mika Heilmann som foredragsholder”.
Personalechef Susanne Rebien, Ældresagen

 

“På Scandic Eremitage, har vi inviteret Mika Heilmann til at holde foredraget “Få større adgang til dine ressourcer via mindfulness” for vores store lokale erhvervskunder. Mikas foredrag var en stor succes og det foredrag, der har samlet flest deltagere ud af de 16 morgenmøder vi har holdt på hotellet. Mika er en dygtig formidler, som formår at fange deltagernes interesse og er god til at komme med konkrete bud på hvordan mindfulness kan integreres i hverdagen. Vi kan på det varmeste anbefale Mikas foredrag.”
Birgit Nørgaard
General Manager
Scandic Eremitage

 

 

 

Pris: Fra 10.000 Kr ekskl. moms